Nu är halva huset färdigrenoverat

Jag skriver mycket om data och IT här på bloggen men i just det här inlägget så kommer det att handla om en helt annan sak. När jag flyttade in i huset för ett år sedan så var det mycket som behövdes göras iordning. Det var ett hus med stora renoveringsbehov, men jag kände att jag behövde bo in mig ett tag för att komma på hur jag ville att huset skulle bli. Det är alltid bra att inte ha för bråttom. Nu är ungefär halva huset renoverat, köket och vardagsrummet och ett av sovrummen, och det är en byggfirma i Nacka som heter Palka Bygg som har utfört denna renovering. 

Jag är nöjd med resultatet och med att hantverkarna har renoverat utifrån hur jag ville att det skulle bli, de har varit lyhörda för mina önskemål, förutsättningar och behov. Jag kommer att anlita Palka Bygg igen när det blir dags för resten av huset att renoveras. Valet av det här företaget var helt rätt, jag hade hört bra om detta företag, att de skulle vara noggranna och effektiva och duktiga på både bygg och renovering. Det var de också. Jag tycker att det vore roligt att få dela med mig ännu mer om denna renovering, därför ska jag ta lite bilder och lägga ut på sociala medier, så får ni se hur det såg ut både före och efter att detta byggföretag i Nacka var här. Det är så roligt att få sätta sin egen prägel på huset, det hade inte gått utan hjälpen från detta byggföretag. Det här är helt klart ett sådant företag som jag tycker att även ni ska vända er till ifall det är så att ni behöver ett byggföretag i Nacka med omnejd. 

Du gillar kanske också...