Kakelhem Byggservice AB

Hej på er alla mina fina och härliga läsare, och varmt välkomna ska ni vara till ännu ett inlägg här på min blogg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en bra vecka hittills. Det här med dator och IT är någonting som jag ofta skriver om här på bloggen, men idag ska det handla om någonting helt annat, nämligen bygg i Hisings Backa med omnejd. Ni är nämligen en hel del som har uttryckt er ha svårt för att hitta bra företag inom bygg och byggtjänster, vilket jag verkligen kan förstå. Jag vill därför tipsa er om ett företag som jag hittade genom en nära vän till min sambo för inte så länge sedan, nämligen Kakelhem Byggservice AB. Kakelhem Byggservice AB är ett företag som verkligen direkt kändes pålitligt och seriöst, vilket var viktigt för mig. Jag har tidigare haft en hel del problem med att hitta bra företag inom bygg i området precis som många av er. Många av de företag som jag tidigare vänt mig till eller kontaktat, har visat sig vara väldigt oseriösa och oprofessionella, vilket såklart inte är så kul.

De anställda hos Kakelhem Byggservice AB är väldigt duktiga när det kommer till kundservice, vilket är någonting som jag värdesätter högt hos ett företag. Tack vare detta kunde jag verkligen känna mig trygg och säker i mitt val av företag på en gång, vilket var otroligt skönt. De anställda hos Kakelhem Byggservice AB visade direkt att de ville skapa en bra relation till oss som kunder, för att kunna göra mig och min sambo så nöjda som möjligt med det utförda arbetet, men även med servicen. De visade sig vara otroligt skickliga och erfarna inom bygg, och kunde verkligen ge oss det som vi behövde för att bli nöjda. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Hisings Backa med omnejd att vända er till just Kakelhem Byggservice AB. 

Du gillar kanske också...